Om mig

fullsizeoutput_44

Jag heter Annica och är 28 år gammal. Jag är mamma till tre underbara döttrar (Samantha, 6 år, Mary 5 år och Ebba 3 år). Vi bor i Huskvarna tillsammans med deras pappa Michael (men alla säger alltid Micke). Jag studerar på högskolan och läser till förskollärare där jag nu i vår avslutat andra terminen på utbildningen. Jag är även utbildad undersköterska så jag har en timanställning på ett sjukhus där jag jobbar på en akutvårdsavdelning.

35102415_410818856099427_964132446129881088_n

Något jag gör rätt mycket i min fritid – förutom att vara med familjen och vänner är att släktforska. Jag älskar detta! Det ger en absolut mersmak och jag har verkligen kommit till en punkt där jag verkligen inte kan se en framtid utan att släktforska. Jag har hittat åt min pappas halvbror och dessutom min farfars pappa… Detta ger en verkligen blodad tand!

Jag har så gott som alltid bloggat, skrivit dagbok eller på annat sätt skrivit ner tankar och funderingar, anteckningar och sådant. I olika format och i olika blogg-nätvärk. Det är ett sätt för mig att bearbeta saker och ting samtidigt som det är en underbar plats att samla ihop allt på. Att knyta ihop säcken så att säga. I den här bloggen kommer du att få möta mig och barnen i vår vardag, men du kommer också få läsa en hel del om barnuppfostran och mina tankar kring detta. Om Turners syndrom, om olika resor som vi i familjen kommer att göra och lite kring detta. Häng på, vetja!